Vissza a főoldalra
E-mail küldése

dns laboratórium

Szolgáltatásaink

A DNS szekvenálás

Alkalmas arra, hogy egy adott DNS szakasz nukleotidsorrendjét gyorsan és hatékonyan megállapítsuk.
Ez az információ ma már nélkülözhetetlen része minden DNS-szintű kutatásnak, kapcsolódjon akár mezőgazdasági, humán, vagy gyógyszeripari kutatás-fejlesztési vagy diagnosztikai területhez.

A szekvenáló készülék

Fluoreszencens festékek segítségével 16 különböző DNS minta elemzését végzi el 2,5 óra alatt. Kiindulásképp lineáris PCR termék vagy plazmid egyaránt megfelel; a szekvenáláshoz gyakran használt univerzális primereket biztosítjuk, de lehetőség van egyedi szekvenáló primerek szintetizálására is.
A szekvenálás mintánként megközelítőleg 700-800 bázis hosszúságban fut.

Az automatizált működés és munkatársaink több éves gyakorlata lehetővé teszi, hogy a minták feldolgozása igen rövid határidővel - rendszerint három-négy nap alatt - megtörténjen.
Az eredményeket ügyfeleink részére elektronikus úton juttatjuk el.

Fragment analízis

A laboratórium lehetőséget nyújt fluoreszcens festékekkel jelölt DNS fragmentek analízisére, így például SNP detektálásra, STR és AFLP applikációk alkalmazására, mikro-szatellitek elemzésére is. Több festék egyidejű használatával akár napi 300-400 minta is elemezhető a biztosított szoftverek segítségével.

Oligonukleotid-szintézis

A szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy tisztított oligonukleotidokat, primereket szállítsunk le a megrendelő részére, akár igen szoros határidőre is, általában 3-4 nap alatt.

Műszerezettség

Referenciák

Ügyfeleink közt számos hazai felsőoktatási intézményt, kutatóintézetet, hazai és multincionális biotechnológiai vállalkozást és gyógyszeripari vállalatot tarthatunk számon.

Elérhetőség

Laboratóriumvezető:
Szántó-Egész Réka

Telefon:
+36 (28) 526-148

Telefax:
+36 (28) 526-190

E-mail:
szanto.reka@biomi.hu

Letöltések

Letölthető megrendelő szekvenáláshoz